BINEATIVENITINSOZOPOL

1. Apart - house LUCKY BEACH       Apartamentele de lux in regim hotelier

14 Apartamente de lux si garsoniere de lux, restaurant, 4 magazine. Apart-house  construit recent, a fost dat in folosinta in vara anului 2008. Este situat pe plaja Harmanite, aproape de centrul statiunii Sozopol.  Locatia ideala  pentru o vacanta de vara. Apart-house este deschis 12 luni/ani. Apartamente de lux   dormitor si hol, au o suprafata de 65 m.p. Apartamente de lux cu o camera ( Garsoniera / Studio) au o suprafata de 45 m.p. Apartamente de lux clasificat la 4 stele. In cladiria se afla Restaurant  Irlandez si magazin alimentara. In apropiere  sint multe restaurante baruri, discoteca, clubul de noapte, magazine. Apartamentele  si garsoniere dispun cu mobila de calitate superioara, 2 sisteme de aer conditionat hol si dormitor,  televizoare color LCD  in fiecare camere, seif, Wi Fi internet, termopan, usa antiefractie, parchet laminat, gresie si faianta spaniola.

Apartament dormitor si hol : dormitor pat matrimonial confortabil, dulap pentru depozitarea hainelor, TV LCD, aer conditionat, parchet laminat, terasa,  lenjeria de pat, perne. Hol elegant, complet mobilat - canapea dubla extensibile, biblioteca, TV LCD,  DVD player, aer conditionat, terasa. Bucatarie moderna, echipata complet - mobilier de bucatarie nou,  chiuveta inox, plita de gatit ceramica vitrificata, cuptor, hota, frigider, cuptor cu microunde, prajitor de piine; ceainic electric, cafetiera, tacamuri si vesela necesara prepararii mancarii, tacim, masa de bucatarie si scaunede patru persoane. Fier de calcat, scindura de calcat, uscatorie in aer liber, set lenjerie de pat, set prosoape. Baie grupuri sanitare si mobilier nou, boiler, apa rece si apa calda non stop, uscator de par, masina de spalat. Servicii suplimentare - pat suplimentar pliant, pat de copii/tarc pliant, scaun de masa /de copii/. In apartament pot fi cazati nu mai mult de 2+2 persone.

Studio/Garsoniera : pat matrimonial confortabil, canapea dubla extensibile, biblioteca, dulap pentru depozitarea hainelor, TV LCD, DVD player,  aer conditionat, terasa, lenjeria de pat, perne. Bucatarie moderna, echipata complet - mobilier de bucatarie nou,  chiuveta inox, plita de gatit ceramica vitrificata, cuptor, hota, frigider, cuptor cu microunde, prajitor de piine; ceainic electric, cafetiera, tacamuri si vesela necesara prepararii mancarii, tacim, masa de bucatarie si scaunede patru persoane. Fier de calcat, scindura de calcat, uscatorie in aer liber, set lenjerie de pat, set prosoape. Baie grupuri sanitare si mobilier nou, boiler, apa rece si apa calda non stop, uscator de par, masina de spalat. Servicii suplimentare - pat suplimentar pliant, pat de copii/tarc pliant, scaun de masa /de copii/. In studio pot fi cazati nu mai mult 2+2 adulti.

Deridicarea apartamentelor - curatenie la 4 zile inclusa, schimbarea lengerilei de pat  o data in  saptamana.

Accesul cu animale de companie este interzis.

Clientul trebuie sa utilizeze si sa pastreze in conditii bune toate obiectele de inventar din apartament. In cazul spargerii sau distrugerii acestora, valoarea pagubei va fi platita.   Depozit in cazul defectarii mobilierului sau echipamentului - 100 EURO. In cazul indeplinirii tuturor cerintelor sus indicate, depozitul se intoarce.

Check in = intrare 14.00, check out = lesire 10.00.

Pentru eliberare locatiei dupa ora 14.00 se percepe o taxa de 20 EUR.

NB! Reduceri pentru inchirierea apartamntului mai mult de o  luna.

Tarifele sunt in EUR / APP / noapte 

Self Catering

20.12-10.01
03.04-06.04
01.05-10.05

11.01-02.04
07.04-30.04
11.05-09.06
1
6.09-19.12

10.06-30.06
01.09-15.09

01.07-20.07
2
6.08-31.08

21.07-25.08

Studio

50 EUR

30 EUR

45 EUR

60 EUR

65 EUR

APP 1 bedroom

70 EUR

40 EUR

55 EUR

70 EUR

75 EUR

 

* Preturi nu contin taxa de statiune 6 EUR / persoana / sejur.

* Cazarea minima iunie-septembrie este de 5  nopti.
* Plata se face integral la inceputul perioadei.

* Pentru siguranta rezervarii LUCKY BEACH clientul trebue sa plateasca in nainte de 14 zile un avans de  30 % din toata suma  cazarei. In acest caz, daca se anuleaza rezervarea de catre client, acesta nu va fi despagubit. Plata se face in momentul cazarii - prima zi de cazare.

* Rezervarile se efectueaza pe baza unei proceduri foarte simple care nu necesita deplasarea dvs. prin e-mail sau fax. Confirmarea rezervarii vi se transmite prin e-mail sau fax. Plata rezervarii se efectueaza prin: mandat postal, ordin de plata, depunere numerar in cont.

* Avansul nu se restituie in cazul anularii rezervarii de catre turist.

* Dorim sa colaboram cu agentiile de turism din strainatate, pentru inchirieri in regim hotelier.

 PENTRU CONTACT CU NOI  TEL +359888082428 SAU e-mail lucky288@abv.bg  YURII CHUMASH

 Vorbim limba romana.

 Localizare

Sozopol este una din putinele statiuni aflate la sud de orasul Burgas (35 km) si este  una din cele mai populare statiuni bulgare printre turistii bulgari.

Descriere

Statiunea-oras Sozopol este asezata pe o peninsula pietroasa cu faleza inalta, fiind cea mai veche asezare umana de pe litoralul bulgar Apolonia Pontica. Se spune ca anume in Sozopol anticul sculptor grec Kallatis a creat statuia lui Apollo (inalta de 13 m) care mai tarziu a fost transportata in Roma. Emblema statiunii - ancora. Nu ratati o plimbare in partea veche a orasului Sozopol, protejata si de UNESCO, cu peste 40 de case declarate monumente nationale ale culturii bulgare. Va fi placuta vizitarea bisericilor Fecioarei Maria, Sf. Gheorghe, capela Sf. Zosim. Romanticii pot vizita lacul Arkutino cu suprafata-i de 62 hectare, acoperit de lilii plutitoare si irisi, sau pot vizita rezervatia naturala pe riul Ropotamo. Va recomandam sa vizitati si plaja Dyuni, la 4 km. sud de Sozopol. Orasul asigura varietatea mare a restaurantelor, cafenelelor, pizzeriilor, barurilor; night-cluburi, cinematografe, magazine. Preturile in statiune sunt mai joase decat in statiunile mari: Albena, Nisipurile de Aur sau Sunny Beach.  Statiunea Sozopol este preferata pentru yachting, innot, pescuit.

Plaja

Despre plajele orasului Sozopol se poate spune ca sunt garantia unui concediu placut .Sozopol este cel mai popular oras-statiune din sudul litoralului bulgar, oferind turistilor 5 plaje: Centrala, Harmani, Tarski plaj, Zlatna Ribka, Cavaci.

Sozopol beneficiaza de o plaja cu nisip alb si fin, draguta si foarte linistita. Lungimea circa 8 km, latimea plajei circa 40-60 m.  Lungimea plajei este de circa 8 km fiind decorata cu blue flag.